Αννα Βισση live in ”Dromos SuperStar Voices 2016” Concert!

  ANNA ΒΙΣΣΗ live in concert!

ΜΕ ΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! 

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες σε μια μοναδική σειρά live parties με τίτλο «DROMOSSUPERSTAR VOICES 2016″. To νέο μουσικό γεγονός της Αθήνας, έρχεται για πρώτη χρονιά και παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ, ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τη μοναδική Άννα Βίσση live in concert σε ένα ξεχωριστό music project που θα σας μείνει αξέχαστο!

H κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με ένα ανατρεπτικό concept στο ultimate dance stage club ”Box Athens“!  Η Άννα Βίσση  θα ερμηνεύσει live  τα νέα τραγούδια του album «Συνέντευξη», αλλά και όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, σε μια πολυδιάστατη συνύπαρξη on stage με το δημοφιλέστερο συγκρότημα της νέας γενιάς, τις Μέλισσες!

Για πρώτη φορά το «DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016″ δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm να απολαύσουν από κοντά τις μεγαλύτερες γυναικείες ελληνικές φωνές, σε μοναδικά live concerts που επιφυλάσσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική και εκπλήξεις!

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το «DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016″, powered by PANIK RECORDS!

Περισσότερα νέα έρχονται καθημερινά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο www.dromosfm.gr και στην επίσημη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/dromosfm

DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016

Powered By

1350672822