Αννα Βισση: Τραγουδαει το «Ειναι Αστειο» 30 χρονια μετα την κυκλοφορια του

Το τραγούδι «Είναι αστείο» είναι ένα από τα αμέτρητα τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ερμηνεύτρια αυτή τη φορά την Άννα Βίσση. Σε αυτή τη νέα ενορχήστρωση έχει μαζί της στο τρομπόνι, τον Αντώνη Ανδρέου, έναν από τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Το «Είναι Αστείο», κυκλοφορεί από την Panik Gold, έγινε no1 στο iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα και συνοδεύεται από ένα visualizer, με στοιχεία anime, σε σκηνοθεσία Bodega Visuals.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που μοιράζεται μαζί μας η Άννα Βίσση από το δισκογραφικό της project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη.

Προηγήθηκε το ντουέτο «Ξανά» με τον Νίκο Καρβέλα, το οποίο έγινε αμέσως no1 στο iTunes chart και top trend στο YouTube, αποσπώντας παράλληλα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια από το κοινό.

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να γιορτάσει με το κοινό τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία, μέσα από δύο επετειακές συναυλίες που έχουν γίνει sold out, στη Θεσσαλονίκη (10 Ιουλίου) και την Αθήνα (12 Ιουλίου), στις οποίες special guest θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.