ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – “ΛΕΚΕΣ”

Η Άννα Βίσση, η καταξιωμένη, πολυβραβευμένη, διαχρονική, εμπορική κι αγαπητή καλλιτέχνιδα, που φέτος συμπληρώνει και γιορτάζει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει μία νέα επιτυχία, τον «Λεκέ».

Διαβάστε περισσότερα

Αννα Βισση: Τραγουδαει το «Ειναι Αστειο» 30 χρονια μετα την κυκλοφορια του

Το τραγούδι «Είναι αστείο» είναι ένα από τα αμέτρητα τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ερμηνεύτρια αυτή τη φορά την Άννα Βίσση. Σε αυτή τη νέα ενορχήστρωση έχει μαζί της στο τρομπόνι, τον Αντώνη Ανδρέου, έναν από τους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Διαβάστε περισσότερα

50 χρονια Αννα Βισση the spot

Από το 1973 και το «Λέγοντας και κλαίγοντας», στο «Σ’ αγαπώ» και «Στα χρόνια της υπομονής», στο πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τον πρώτο προσωπικό δίσκο το 1977 με τίτλο «Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή», στη συνάντηση με το Νίκο Καρβέλα, Διαβάστε περισσότερα

Η Αννα Βισση σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης

Η Άννα Βίσση ξεπέρασε ξανά τα σύνορα, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.
Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Gold, η Άννα Βίσση έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – “ΓΚΑΖΟΖΑ”: ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & TEASER ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ HIT

Η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της επιτυχία, με τίτλο «Γκαζόζα»!

Σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, το «Γκαζόζα» είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι, που παρασύρει από το πρώτο άκουσμα και θα γίνει σύνθημα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: Η SOLD OUT ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ & ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ

Η Άννα Βισση, δυναμική, ακουραστη, γεμάτη ενέργεια, unique όπως την χαρακτηρίζουν, έβαλε τη μοναδική μουσική υπογραφή της στο φετινό καλοκαίρι με μία μεγάλη και sold out περιοδεία, ξεκινώντας από την Αυστραλια και την Αμερική και συνεχίζοντας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

“ΑΙΜΑ”: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ MUSIC VIDEO

Η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Αίμα»!

Δυναμικό, εθιστικό και γεμάτο πάθος, το «Αίμα» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική και τους στίχους.

Διαβάστε περισσότερα