Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Η Άννα Βίσση με τη «χρυσή» της μπάντα περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό! Μετά τις sold-out συναυλίες τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, την κυκλοφορία του νέου της studio album, «Ηλιοτρόπια», από την Panik Gold και τις sold out εμφανίσεις της, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, στο «Ηotel Ερμού», η κορυφαία ερμηνεύτρια ταξιδεύει και χαρίζει στο κοινό μοναδικές στιγμές.

Έχοντας στο πλευρό της τους 11 ανεπανάληπτους μουσικούς της και δυο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα καινούργια της τραγούδια και επιτυχίες από την 45ετή καριέρα της, σε ένα «εκρηκτικό» one woman show, μουσική παράσταση – εμπειρία!

Η μοναδική ερμηνεύτρια Άννα Βίσση που ξεκίνησε την περιοδεία της από το Λονδίνο και  την Αυστραλία, συνεχίζει για όλο το καλοκαίρι τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα και επιστρέφει στη Κύπρο το Σεπτέμβριο για δυο μοναδικές συναυλίες.

-Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας (Προπώληση)

-Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» Λεμεσός  (Προπώληση)

Ώρα έναρξης 21:00

Προπώληση εισιτηρίων διαδικτυακά Tickethour CY (https://shop.tickethour.com) και ACS Courier σε όλη τη Κύπρο.

Τιμές εισιτηρίων €25, €30, €35

Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ. 77 77 70 40

*Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Pantheo Foundation (http://pantheofoundation.com/)

Διοργάνωση PETRIDES EVENTS

E-mail: info@petridesevents.com

Web page: www.petridesevents.com

Facebook: www.facebook.com/petridesevents

Instagram: @petridesevents