Χριστουγεννιατικη Φιλανθρωπικη Συναυλια στην Γλυφαδα!

Ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί την Άννα Βίσση σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα μαζί με την Άννα, πολλή αγάπη και μουσική!

Στην συναυλία συμμετέχουν επίσης  οι Boys and Noise, o Στέλιος Λεγάκης, ο Mike και ο Dj Pitsi. Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν ένα καίριο κοινωνικό μήνυμα!

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη! Αντί εισιτηρίου, φέρνουμε τρόφιμα και φάρμακα για να ενισχύσουμε τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται πριν την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του κλειστού γηπέδου. Η διανομή τους στους δικαιούχους θα γίνει μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική και να υποστηρίζουμε όλοι μαζί αυτή τη προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας!